Restaurant

Ons dakterras en restaurant is één van de grootste troeven van ons hotel. Naast een geweldig uitzicht tijdens uw ontbijt, lunch of diner, is het ook een geweldige plek om, na een kange dag, even uit te rusten.

Op het dakterras staat een grote T.V. met schotel aansluiting voor met name belangrijke voetbal wedstrijden zoals WK en EK.

De echte topper van dit driesterrenhotel is echter de keuken. De kaart biedt voor elk wat wils. Zowel “Egyptische” specialiteiten als internationale gerechten, zoals pizza, etc. behoren tot de mogelijkheden. Tevens kunt u iedere dag genieten van een drie-gangen dagmenu Alle gerechten worden met Pommes Carrées, Pommes frites, rijst of gemengde groenten geserveerd.

Daarnaast heeft men de keuze uit Pizza, Spaghetti en Moussaka met of zonder vlees naast vegetarische gerechten, Egyptische salades en soepen (Groente, tomaten, uien, linzen, komkommer, kippen of noedels).

Op verzoek is sowieso het devies in het Nile Valley Hotel; bijvoorbeeld gerechten voor diabetici of vegetariërs, speciale menu’s voor groepen of feesten op het terras.


Like or share this page on Facebook