2030627295

Naast een goed en gezellig hotel en een restaurant met een voortreffelijke keuken, kan het Nile Valley Hotel en Restaurant U ook alle mogelijkheden bieden om het Oude Egypte te ontdekken.

Vanuit Luxor bieden wij U onvergetelijke excursies aan in het Land van de Farao’s.

Onder het motto “alles is mogelijk” kunt U het zo gek niet verzinnen of het kan door ons georganiseerd worden. Dat houdt dus in, dat U Uw excursie en zelfs Uw hele reis door ons kunt laten verzorgen.

Voor het gemak hebben wij al enkele standaard excursies op de volgende pagina’s voor U uitgewerkt en één complete reis (exclusief vlucht naar en van Luxor).

Wij werken met vastgestelde prijzen, die U bij ons kunt aanvragen via het formulier “Aanvraag Offerte trip of excursie“, dus U weet vooraf waar U aan toe bent. Wat zijn de voordelen van onze excursies t.o.v. de grote touroperators:

  • Kleine groepen; al vanaf twee personen zijn er mogelijkheden,
  • Eigen chauffeur en vervoer; U zit dus niet met vijftig man in één bus,
  • Eigen gids die zijn volledige aandacht aan U kan schenken (indien U voor een excursie mét gids gekozen heeft.),
  • U bent tijdens de meeste excursies niet aan tijd gebonden; U kunt dus besluiten om langer op één plaats te blijven. Uitzondering zijn vaak de vertrektijden i.v.m. de vertrektijden van het konvooi waarin U rijdt).
  • Verlenging is, na overleg met de mensen van het Nile Valley, altijd mogelijk. Uiteraard komen er dan extra kosten (voor bijvoorbeeld overnachting(en)) bij.

N.B. Alle excursies en reizen op deze website zijn gebaseerd op vertrek vanuit Luxor en exclusief de eventuele heen- en terugvlucht van en naar Uw land van herkomst.

Vertrek vanuit andere plaatsen in Egypte (bijvoorbeeld vanuit het Rode Zee gebied) zijn op aanvraag te offreren.

Op de pagina’s onder het hoofdstuk “Trips en excursies” vindt U een kleine selectie uit ons aanbod.


Like or share this page on Facebook