Afhankelijk van het aantal deelnemers maakt U deze excursie in een taxi, minibus of een zgn “Coaster”, allen met airconditioning. In ieder geval maakt U de trip altijd met uw eigen privé chauffeur en gids, want grote onpersoonlijke groepen zijn niet “ons ding”.

De prijs voor deze excursie is afhankelijk van het aantal deelnemers en van de op dat moment geldende tarieven in Egypte. De voor uw gezelschap geldende prijs kunt U aanvragen via ons aanvraagformulier excursies.

Bij deze excursie is inbegrepen:

  • Vervoer per airconditioned taxi, minibus of coaster naar Hurghada,
  • Uw (3-sterren) hotelaccommodatie in Hurghada, op basis van logies met ontbijt,

Niet inbegrepen zijn

  • Overige lunches en drankjes op de heen- en terugreis,
  • De kosten voor het eventueel huren van een duikuitrusting,
  • Drinken tijdens de excursie,
  • Fooigelden voor chauffeur (en eventueel gids),
  • persoonlijke uitgaven (zoals souvenirs e.d.)

Optioneel:

  • Een lunchbox.

U vertrekt vanaf uw hotel om 07.00u, van waaruit U naar uw Hotel aan de Rode Zee wordt gebracht. Afhankelijk van de stad van Uw keuze wordt U naar Hurghada, el Gouna of Marsa Alam gebracht.


rodezee

Snorkeluitstapje
Op dag één kunt U alvast een beetje genieten van zon, zee en strand bij Uw hotel of lekker even uitrusten aan het zwembad van Uw hotel. Uw diner (in buffetvorm) zit uiteraard inbegrepen in de prijs.

Op de tweede dag wordt U om 08.00u opgehaald van Uw hotel en met uw bagage (deze blijft in de bus) naar de boot gebracht die U naar uw “snorkelplekje” zal brengen. Duikbril, snorkel en zwemvliezen en de lunch aan boord van de boot zitten in de prijs inbegrepen.

Rond 17.00u bent U terug in de haven, waar uw chauffeur U weer ophaalt. Daarna gaat U terug naar Luxor, waar U rond 21.30u aankomt.

Rode-Zee-Egypte

Duiken

Indien U ervoor kiest om een dag te gaan duiken, dan vertrekt de bus eveneens om 08.00 uur richting de haven en brengt de boot U naar geselecteerde duikplekken. Houdt U er rekening meet, dat U in het bezit dient te zijn van minimaal een geldig “PADIduikbewijs.

Rond 17.00u bent U terug in de haven, waar uw chauffeur U weer ophaalt. Daarna gaat U terug naar Luxor, waar U rond 21.30u aankomt.


Meer over de monumenten en de Rode Zee vindt u hier.


Like or share this page on Facebook