appartment

Voor diegenen die een langere periode blijven of graag zelf koken is een appartement een goede optie.

Onze appartementen worden twee keer per week schoongemaakt, beddengoed en handdoeken gewisseld, dit wordt gedaan door onze eigen huishoudelijke staf.

Als u geen zin heeft zelf uw ontbijt te verzorgen bent u altijd van harte welkom in Nile Valley Hotel om daar uw ontbijt te gebruiken.

Alle appartementen hebben 2 slaapkamers (met airconditioning), een open keuken (volledig ingericht) en een badkamer met bad. De derde verdieping heeft 2 grote balkons en het appartement op de bovenste verdieping heeft een ruim dakterras.

Het zwembad dat is gelegen achter het gebouw is alleen voor de gasten die in de appartementen verblijven toegankelijk.

Het appartementengebouw bevindt zich net buiten het dorp, midden in het groen, omringt door landbouwvelden en palmbomen, op 3 minuten van de hoofdstraat die van Nile Valley Hotel naar de bezienswaardigheden gaat.

Er is ook een prettigere weg tussen de suikerrietvelden en het dorp door wat interessanter en rustiger is; deze komt ook uit bij ons Hotel.

Om van de appartementen naar Nile Valley hotel te lopen duurt 10/15 minuten, we bieden u graag fietsen te huur aan. De prijzen vindt U  hier


Like or share this page on Facebook